vrijdag 29 april 2011

Podcasts voor de uitzending van 29 april 2011

Eerste uur
Tweede uur

Let op, de podcasts van KX Radio zijn vier weken lang beschikbaar. Wil je langer luisteren dan zul je ze even moeten downloaden en goed bewaren.



1 opmerking:

  1. Vrijdagochtend, klokslag 9 uur. Nog voordat het schelle geluid van de alarmbel is weggestorven wordt patiënt RBTNK19630925 door zijn begeleiders vanuit de wachtruimte het deurgat de dagbehandelingsruimte ingeduwd. De grote bruine enveloppe - met daarin zijn patiëntdossier - wordt door dokter Soer direct uit de handen van de cliënt gegrist. Dat zich in zijn legerpukkel - de band diagonaal over zijn buik gespannen - twee familiepakken stroopwafels bevinden, weten de geneesheer en zijn medepatiënten op dat moment nog niet.
    Eerst maar eens zien of het lukt om een fatsoenlijk gesprek met zijn lotgenoten aan te knopen... de gedwongen dagopname is immers vastgesteld voor de duur van minimaal twee uur. Zo lang dient hij het minimaal vol te houden. Gelukkig wordt zijn eenzaamheid enigszins verlicht door de muziek, voortgebracht door een krakerig monospeakertje, dat bovenaan de muur van de geblindeerde, gewatteerde ruimte is gemonteerd.

    BeantwoordenVerwijderen